JÍDELNÍČEK

NABÍZÍME VÁM OBĚDY
V BIO KVALITE A OD ČESKÝCH FARMÁŘŮ OD
BISTRO INSPIRACE

23.06.2025 (pondělí)

Polévka 

Mrkvový krém s řapíkatým celerem, pražená slunečnicová semínka (9)

Hlavní jídlo 

Farfalle s tomaty, bazalkou a parmazánem (1, 7)

Svačina

  • Makový rohlíček, mléko – ovoce
    Pečivo, rybí pomazánka – zelenina

*Zména vyhrazena / Subject to change

Alergeny: 1,3,7

 

24.06.2025 (úterý)

Polévka

Polévka z fazolek adzuki s koriandrem a pažitkou (9

Hlavní jídlo

Kuřecí prsa se sušenými rajčaty a listovým špenátem, dušená rýž

Svačina

  • Celozrnná bagetka, strouhané tofu – okurka
  • Kukuřičný chlebíček, sýrové copánky

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

25.06.2025 (středa)

Polévka

Hovězí vývar se zeleninou, bylinkami a nudlemi (1, 9)

Hlavní jídlo

Krupicová kaše s máslem a kakao (1, 7)

Svačina

  • Müsli, mléko
  • Rohlík, pomazánka rajčatová – zelenina

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

26.06.2025 (čtvrtek)

Polévka

Chřestový krém s petrželkou

Hlavní jídlo

Mix grilovaných ryb s pečenou středozemní zeleninou, gratinované brambory (4, 7)

Svačina

  • Ovocný tvaroh, piškoty
  • Bagetka, vaječková pomazánka – zelenina

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

 

27.06.2025 (pátek)

Polévka

Zelňačka s klobáskou, zjemněná smetanou (7)

Hlavní jídlo

Dušené hovězí zadní se šípkovou omáčkou,


Svačina

  • Rohlík, pomazánka s řepou – zelenina
  • Cornflakes, mléko – ovoce

*Zména vyhrazena / Subject to changes

Alergeny: 1,3,7

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice EU 1169/11

1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich
hybridní odrůdy a výrobky z nich (kromě glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy, maltodextrinů na bázi pšenice, glukózových sirupů na bázi ječmene, obilnin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu)
Podskupiny:
1p – obilnina obsahující lepek – pšenice
1ž – obilnina obsahující lepek – žito
1j – obilnina obsahující lepek – ječmen
1o – obilnina obsahující lepek – oves
1š – obilnina obsahující lepek – špalda
1k – obilnina obsahující lepek – kamut
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich (kromě rybí želatiny použité jako nosič vitamínových nebo karetonoidních přípravků)
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sojové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj, včetně laktózy (kromě syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů,
včetně ethanolu zěmědělského původu, laktinolu)
8 Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy,
para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich (kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických
destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu).
Podskupiny:
8a – skořápkové plody a výrobky z nich – mandle
8b – skořápkové plody a výrobky z nich – lískové ořechy
8c – skořápkové plody a výrobky z nich – vlašské ořechy
8d – skořápkové plody a výrobky z nich – kešu ořechy
8e – skořápkové plody a výrobky z nich – para ořechy
8f – skořápkové plody a výrobky z nich – pistácie
8g – skořápkové plody a výrobky z nich – makadamie
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13 Vlčí bob (Lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich